Resultaten voor coördinator

coördinator
Coördinator Onderwijs-vacatures augustus 2018 Indeed.com.
De coördinator zal o.m. Financieel wordt de opleiding gedurende vijf jaar ondersteund door de Vlaamse Minister van Onderwijs en Vorming. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Leuven. Lees meer over werken bij Ku Leuven. Als coördinator 20%.
coördinator Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: coördinator DE coördinator EN coördinator ES. Definities op Encyclo.nl: coördinator 6x. Vertalingen coördinator NLFR. de coördinator m.
coördinator Nederlands woordenboek Woorden.org.
Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met coördinator.: Deze woorden eindigen op coördinator.: zendercoördinator zorgcoördinator onderwijscoördinator. Herkomst volgens etymologiebank.nl. Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 99% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord coördinator.
coördinator WikiWoordenboek.
Turks: egüdümcü tr. Het woord coördinator staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd coördinator herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. coördinator op website: Etymologiebank.nl. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitlecoördinatoroldid3499633.:
Coördinator Jobs Jobat.be.
Aalst 30 maart 2017. De coördinator Zorgeconomie werkt mee aan de uitvoering van het Interreg project InForCare. Binnen het project InForCare staat de coördinator Zorgeconomie in. Aalst Onbepaalde duur. De coördinator Zorgeconomie werkt mee aan de uitvoering van het Interreg project InForCare.
Coördinator 6 definities Encyclo.
1 Hoofdbegeleider 2 Iemand die alles regelt 3 Intern begeleider 4 Soort manager. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/COÖRDINATOR/1.: iemand die coördineert, de zaken op elkaar afstemt. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10635.: iemand die ervoor zorgt dat alles goed verloopt vb: de coördinator van deze afdeling verdeelt de taken.
ICT-coördinator onderwijs Wikipedia.
Het ministerie stelt vanaf 2004-2005 ook middelen ter beschikking van lagere scholen voor ICT-coördinatie. Dit hangt samen met het invoeren van een vakoverschrijdende eindterm ICT in het lager onderwijs vanaf 1 september 2007. Zoek coördinator in het WikiWoordenboek op. Vind een artikel.
Coördinator-vacatures in Gent mei 2020 Indeed.com.
Onze klant te Gent wil graag zijn huidig team van de kwaliteitsafdeling te versterken met een QA en HACCP Coördinator. 8 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Oxford Global Resources Vacatures in Gent. Vacature coördinator vormingsdienst Jo-In 304u/38u, 6 maan. Met referentie Vacature coördinator vormingsdienst.

Contacteer ons