Op zoek naar gent?

gent
Rijksarchief in België.
In het Rijksarchief te Kortrijk werd recent de inventarisatie voltooid van het archief van de Kortrijkse Sint-Rochusparochie, in 2017 overgebracht naar het Rijksarchief. Steeds meer kerken en pastorieën komen leeg te staan of gaan over in particuliere handen. Zo werd de Sint-Rochuskerk recent verkocht aan een familie die er zijn kunstcollectie wil onderbrengen. De nieuwe inventaris geeft blijk van de rijke geschiedenis van deze kerk en parochie, die teruggaat op de middeleeuwse kapel van Walle. nbsp Lees meer. 28/01/2021 Restauratie Digitalisering Luik. Bijkomende gerestaureerde Luikse oorkonden online. De afgelopen zes jaar werden meer dan 4.000 oorkonden uit het Rijksarchief te Luik gerestaureerd, met de steun van het Fonds David-Constant. Meer dan 1.500 van deze oorkonden zijn intussen online raadpleegbaar. Een kennismaking met de oorkonden van de abdij van Stavelot-Malmedy, de kathedraal van Sint-Lambertus of de Luikse kapittelkerken is zonder enige twijfel een boeiend avontuur! nbsp Lees meer. 07/01/2021 Publicaties Namen. Een nieuw boek over pater Pire en zijn archief. Na de tentoonstelling in het Rijksarchief te Namen verschijnt nu ook het boek Luf ou la tuile?
Tours City Cycling Gent.
Op gepassioneerde wijze nam hij ons mee in de geschiedenis, de cultuur, en hedendaagse ontwikkelingen van Gent. We kwamen op bijzondere plekken buiten het toeristisch centrum en beleefden de stad vanuit een ander perspectief. We vinden Gent al erg mooi en nu nog mooier.
Stad Gent @stadgent op Instagram 1076, foto's' en video's.'
Home Gentlevert.
Gent zet schouders onder de Green Deal Duurzame Stedelijke Logistiek. 28 maart 2019. Stad Gent zet schouders onder de Green Deal Duurzame Stedelijke Logistiek. Cargo Velo treedt toe tot GentLevert met hun project: Het WWW lokaal geleverd. 9 november 2018.
CVO Gent.
Inschrijven bpost Duaal leren. Over CVO GENT. Werken bij CVO GENT. Ik heb een vraag. Meld een probleem. Alle info over inschrijven. Wegens het Coronavirus zijn onze gebouwen gesloten tot en met 24 mei. Start een opleiding Engels of Italiaans na de Krokusvakantie.
AZ Sint-Lucas Gent Homepage.
Van 15 februari tot 18 april zijn er werken aan het Griendeplein kruispunt Opgeëistenlaan-Wondelgemstraat. Hou rekening met hinder als je naar het ziekenhuis komt via de Nieuwewandeling. Als je uit de richting van het Neuseplein komt, is er geen hinder.
sogent geeft Gent vorm sogent.
Sogent staat voor kwalitatieve projectontwikkeling en een efficiënt beheer van vastgoed om samen met verschillende partners Gent uit te bouwen tot een stad waar het goed is om te wonen en te werken. Aansprakelijkheid en privacyverklaring. Voldersstraat 1, 9000 Gent.
OverKop Gent OverKop.
OverKop Gent volgt de nationale corona-richtlijnen. De openingsuren blijven gelden om een bezoek te brengen aan het huis! Check de Facebookpagina van OverKop Gent en de website van OverKop Gent voor aangepast face-to-face aanbod en online aanbod! Website OverKop Gent.
gent
Choose one gebied Uitklappen. Choose one gebied. Zoek op adres. Choose one gebied Uitklappen. Choose one gebied Uitklappen. Naam eigen regio. Kies Totaal Ok Opslaan Annuleren. Click Ok" to open the live version in a new tab or window. Dialoog afsluiten Leeg.

Contacteer ons