Meer resultaten voor management

management
management Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: management DE management EN management ES. Definities op Encyclo.nl: management 18x. Vertalingen management NLFR. m n dm nt.
MT.be.
Associate Partner @ Stanton Chase. Registered Business Representative at PwC Belgium. Director of Partnerships @ MobieTrain. Channel Manager SAP. Managing Director Sage Belux. Head of Indirect Sales @ Sage. Country Lead BeLux @ Workday. Country Manager BeLux Wolters Kluwer CCH Tagetik.
Health Care Management, dienstverlening voor de gezondheidsindstrie farmaceutische, consumer health en medical device bedrijven. Health Care Management.
Stel je kandidaat. Health Care Management, dienstverlening voor de gezondheidsindstrie farmaceutische, consumer health en medical device bedrijven. HCM is gespecialiseerd in dienstverlening voor de gezondheidsindustrie. Door het projectmatig inzetten van goedopgeleide talenten, versterkt HCM de promotie van geneesmiddelen, OTC-producten en medische hulpmiddelen.
Think Property Management Expertise in de vastgoedsector.
Think Property Management draait helemaal om de klant en onze missie is om u succesvol te maken. Wij zijn van mening dat we meer moeten doen dan alleen onze capaciteiten en diensten te leveren we moeten resultaten hebben met onze klanten.
Interim Management Michael Page België.
Michael Page Interim Management. You are here. Home Interim Management. Michael Page Interim Management is gespecialiseerd in de werving selectie van bekwame, onafhankelijke interim professionals voor tijdelijke opdrachten. Normaal gesproken hebben interim opdrachten een duur van minimaal één maand tot een jaar.
Management en beleid.
Situering Wie een ziekenhuis met patiëntenzorg op topniveau wil, moet aandacht besteden aan elk detail. Daarom kiest UZ Leuven voor medewerkers met. Stafmedewerker VG-MZG Coördinator Dienst Management Informatie Rapportering. Solliciteren tot: 29-11-2020; Situering De dienst Management Informatie Rapportering MIR verzorgt als stafdienst van de Algemene Directie de.
ORA Management Preventieadviseur Veiligheidscoördinatie.
ORA Management als veiligheidscoördinator van het kantoorgebouw Diamant te Gent, t.h.v. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. We zien onszelf als partner in uw bouwproject en behartigen de belangen van de bouwheer en architect/studiebureau voor wat betreft het welzijn van de aannemers op de werf.
www.disability-management.be ESF.
Hoe kan een werknemer die dreigt uit te vallen of die reeds uitgevallen is begeleid worden? Welke maatregelen voorziet de wetgever om het proces van re-integratie en jobbehoud te ondersteunen? Welke activiteiten worden in België rond de methodiek Disability Management opgezet.
Office Management en communicatie Burgerschool.
Peter en meterwerking. Office Management en communicatie. In deze opleiding wordt de grote poort van een onderneming, een bedrijf of een instelling wijd opengezet. In de cluster secretariaat krijg je als het ware een virtuele rondleiding doorheen een fysiek gebouw met ruimtes waar heel veel mensen actief zijn.

Contacteer ons